Update: Juventus bevestigt uitgaande en inkomende transfer en 'is klaar'

Update: Juventus bevestigt uitgaande en inkomende transfer en 'is klaar'

26-01-2019 16:20 Laatste update: 16:20
22

Een opvallende transfer bij Juventus: Martín Cáceres gaat voor de derde keer in zijn loopbaan bij de Italiaanse kampioen aan de slag. De 31-jarige verdediger uit Uruguay is in Turijn de opvolger van Medhi Benatia, melden diverse Italiaanse media.

Volgens onder meer Sky Sport Italia vertrekt Benatia naar het Qatarese Al-Duhail, waar hij vijf miljoen euro per seizoen gaat verdienen. Bij Juventus was de oud-speler van onder meer Bayern München geen basisspeler. De Oude Dame was dan ook bereid om mee te werken aan de voor de 31-jarige Marokkaan zeer lucratieve transfer.

Wedden

Meer odds

Cáceres komt voor ongeveer 600.000 euro over van SS Lazio en volgt Benatia daarmee op. Het wordt zijn derde periode bij Juventus. Verder diende hij onder meer Sevilla en FC Barcelona. Cáceres was in Rome geen basisspeler en lijkt ook in Turijn niet op veel speeltijd te hoeven rekenen. Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini vormen het vaste duo achterin.

Update 26/1, 16.20 uur: Juventus heeft de komst van Martin Cáceres en het vertrek van Medhi Benatia bevestigd. "Benatia wil graag vertrekken. We hadden hem liever behouden, maar we hebben zijn wens ingewilligd", zegt trainer Massimiliano Allegri, die blij is dat de Italiaanse kampioen snel een vervanger wist te vinden. "We kennen Martin, hij heeft Juventus veel te geven. Met hem erbij zijn we klaar op de transfermarkt."