'Heerenveen houdt paar miljoen over aan Zeneli-deal en gaat transfermarkt op'

'Heerenveen houdt paar miljoen over aan Zeneli-deal en gaat transfermarkt op'

26-01-2019 06:52 Laatste update: 13:01
60

SC Heerenveen houdt een mooi bedrag over aan de verkoop van Arber Zeneli, die op weg is naar Frankrijk. Het geïnteresseerde Stade de Reims maakt zeker 3,5 miljoen euro over naar het Abe Lenstra Stadion.

Dat meldt De Telegraaf. Heerenveen maakte het vertrek van Zeneli vrijdag bekend. De vleugelaanvaller moet nog een persoonlijk akkoord zien te bereiken, waarna er een medische keuring staat te wachten. Als dat gebeurd is, tekent Zeneli een contract voor 3,5 jaar bij Stade de Reims. Het heeft er dus alle schijn van dat de bekerwedstrijd tegen Ajax (3-1) zijn laatste was voor Heerenveen.

Vorige week meldde Sky Sports in Engeland dat ook Chelsea zijn oog had laten vallen op Zeneli. Toen werd een bedrag van 5,5 miljoen euro genoemd. Uiteindelijk is het dus 3,5 miljoen geworden voor Heerenveen.

Heerenveen is actief op de transfermarkt en hoopt nog een vleugelaanvaller te verwelkomen, net als een centrale verdediger. Naast Zeneli maakt ook Dave Bulthuis een transfer. Hij vertrekt naar Zuid-Korea. 

Lees ook: Heerenveen bevestigt: Zeneli én Bulthuis gaan Friesland per direct verlaten