Ramselaar traint met Jong PSV mee: Eindhovenaren 'willen meedenken' over transfer

Ramselaar traint met Jong PSV mee: Eindhovenaren 'willen meedenken' over transfer

Gepubliceerd: zaterdag 26 januari 2019 om 12:50za 26-01-2019 om 12:50

Laatste update: zaterdag 26 januari 2019 om 12:54za 26-01-2019 om 12:54

Bart Ramselaar zal zaterdagavond niet van de partij zijn tijdens PSV-FC Groningen. De 22-jarige Amersfoorter werd zaterdagochtend door het Eindhovens Dagblad gespot bij de training van Jong PSV, dat zich voorbereidt op de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht van maandagavond.

De Eindhovense beloften zouden eigenlijk vrijdagavond al naar De Krommedijk afreizen: de wedstrijd werd echter afgelast en verplaatst naar maandag. Spelers die zaterdag tot de wedstrijdselectie van PSV behoren, mogen twee dagen later niet met Jong PSV mee. Voor Ramselaar, die zondag negentig minuten op de bank zat tegen FC Emmen, dreigt zaterdagavond dus een rol als tribuneklant in het Philips Stadion.

Dat Ramselaar weinig perspectief heeft bij de regerend landskampioen, is al enige tijd duidelijk. Technisch manager John de Jong liet onlangs al weten dat de middenvelder uit mag zien naar een permanent vertrek uit Eindhoven. Volgens het ED probeert PSV 'mee te denken' met Ramselaar, voor wie momenteel geen concrete belangstelling is.

Ramselaar deed dit seizoen drie keer eerder met Jong PSV mee. Zijn laatste bijdrage voor de hoofdmacht dateert van zaterdag 3 november, toen hij een minuut voor tijd mocht invallen tegen Vitesse.

Poll

Heeft Ramselaar te weinig kansen gekregen dit seizoen?

(5856 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws