Heerenveen ziet Zeneli vertrekken: Fransen kondigen transfer buitenspeler aan

Heerenveen ziet Zeneli vertrekken: Fransen kondigen transfer buitenspeler aan

26-01-2019 17:25
11

Arber Zeneli heeft donderdag in het bekerduel met Ajax (3-1 nederlaag) zijn laatste minuten voor sc Heerenveen gespeld. Stade Reims kondigt met een video op Twitter de komst van de Kosovaarse international aan.

De Ligue 1-club meldde zich vorige week in het Abe Lenstra Stadion en bereikte onlangs overeenstemming met Heerenveen. De Friezen kondigden vrijdag al aan dat Zeneli toestemming had om af te reizen naar Reims, waar de vleugelaanvaller nu zelf ook tot een persoonlijk akkoord is gekomen. Volgens De Telegraaf levert de 23-jarige Zeneli zeker 3,5 miljoen euro op.

Heerenveen was bereid om Zeneli deze maand te laten gaan, zodat het een groot deel van het miljoenentekort in de begroting over het huidige seizoen kan dichten. De Friese club laat tevens Dave Bulthuis naar Zuid-Korea vertrekken.

Met Vaclav Cerny en Andreas Skovgaard heeft de Friese club hun vervangers al op het oog. Ook Voetbal International meldt dat de Ajax-aanvaller en de transfervrije verdediger bovenaan het lijstje staan.