'Als Feyenoord financieel niets kan, valt er niet over te praten'

'Als Feyenoord financieel niets kan, valt er niet over te praten'

26-01-2019 17:56
34

Daryl Janmaat herhaalt dat hij in de toekomst terug wil keren bij Feyenoord. Een eenvoudige operatie zal dat niet worden voor de Rotterdammers, omdat de club financieel weinig kanten op kan. Janmaat erkent dat dat belangrijk is.

"Ik zou altijd graag terug willen keren bij Feyenoord. Dat heb ik altijd gezegd", vertelt Janmaat aan Ziggo Sport. "Het moet wel het juiste moment zijn, voor beide partijen. Ze moeten wat kunnen. Je leest overal dat ze niet veel kunnen. Dan is het ook lastig. Maar ik zou het graag willen. Ook als ik nog op een leeftijd ben dat ik fit ben en goede dingen kan doen. Ik wil daar niet afbouwen."

Janmaat weet dat er geld komt kijken bij een eventuele transfer. "Geld speelt altijd een rol. Ik heb hierna nog een jaar contract. Ze moeten altijd iets betalen. Als Feyenoord niets kan, valt er niet over te praten. Als ik naar Feyenoord ga, moet ik sowieso geld inleveren. Dat is logisch als je vanuit de Premier League naar Nederland gaat, ga je minder verdienen."

"Het is meer dat ik terug naar Feyenoord wil. Het is mijn club in Nederland, waar ik een heel goede tijd heb gehad. Ik zou ook graag om de titel willen spelen. Het is puur sportief."