Eduardo biedt excuses aan aan Vitesse-fans: Een verschrikkelijke beslissing

Eduardo biedt excuses aan aan Vitesse-fans: "Een verschrikkelijke beslissing"

27-01-2019 15:39
9

Finn Stokkers is door het dolle heen na zijn wereldgoal die Fortuna Sittard in blessuretijd de winst opleverde tegen Vitesse. Zo maakt de spits ze zelden, zegt hij. Stokkers profiteerde in de 93e minuut optimaal van gepruts van Vitesse-keeper Eduardo.

"Het begon bij de keeper. Ik zag hem twijfelen. Daarom stapte ik een paar meter naar voren en dacht: rammen, joh. Proberen maar", vertelt Stokkers aan FOX Sports. "Dat hij er zo in vloog is ongelooflijk. Ik schiet ze er altijd vanaf daar in, haha. Ik dacht: proberen maar. We hebben de punten hard genoeg nodig, dus ik denk dat dit een van de belangrijkste goals is die ik gemaakt heb."

Eduardo is zelfkritisch en weet dat hij zijn ploeg benadeeld heeft. "Het was een heel slechte beslissing van mij. Ik had de bal weg moeten schieten. Helaas had dit consequenties voor het resultaat en het team", aldus de Vitesse-goalie.

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan het team en de fans, want dit was een verschrikkelijke beslissing. Het was een verkeerde keuze van me. We hebben de wedstrijd verloren, dus het was geen goede dag voor ons."

Vitesse verloor de wedstrijd met 2-1.