Bazoer snapte Advocaat niet: Dat vind ik wel apart, eigenlijk

Bazoer snapte Advocaat niet: "Dat vind ik wel apart, eigenlijk"

27-01-2019 22:18 Laatste update: 22:49
78

Riechedly Bazoer maakte zondagmiddag zijn rentree in de Eredivisie voor FC Utrecht. Dat Dick Advocaat hem na 45 minuten besloot te wisselen tegen Willem ll, zorgde voor gefronste wenkbrauwen. Bazoer zag dat totaal niet aankomen en lijkt daar niet blij mee.

"Ik ben natuurlijk blij dat ik mijn eerste minuten heb gemaakt voor FC Utrecht, maar helaas hebben we verloren. Dan kun je niet tevreden zijn", vertelt Bazoer aan RTV Utrecht. "De eerste 45 minuten gingen wel aardig. We hebben genoeg kansen gecreërd om te scoren. We moesten geduld houden, want je zag dat Willem ll veel uitzakte op hun eigen helft. Daardoor kregen we kansen om 1-0 te maken. Dan ga je de rust in, zeg je tegen elkaar dat je geduld moet houden en besluit de trainer je om tactische redenen te wisselen."

Bazoer was daar zeer verbaasd over. "Andere teamgenoten waren ook verbaasd toen hij zei dat ik eruit moest. Hij zei alleen dat ik niet slecht speelde, maar het een tactische redenen had. Ik ga morgen wel even vragen wat er precies aan de hand was, want dit had ik natuurlijk niet verwacht."

De verslaggever van RTV Utrecht legt Bazoer voor dat hij hiervoor niet is teruggekomen naar Nederland. "Nee, zeker niet. Ik draaide lekker op het middenveld. We hadden de overhand en moesten gewoon geduld houden. Hij besloot in de rust om me te wisselen. Dat vind ik wel apart, eigenlijk."

Utrecht verloor de wedstrijd van Willem ll met 0-1.