PSV-duo krijgt weekje extra vrijaf na Azië Cup, geen enkel risico met Lozano

PSV-duo krijgt weekje extra vrijaf na Azië Cup, geen enkel risico met Lozano

Gepubliceerd: dinsdag 29 januari 2019 om 07:08di 29-01-2019 om 07:08

Laatste update: dinsdag 29 januari 2019 om 08:39di 29-01-2019 om 08:39

Aziz Behich en Trent Sainsbury hoeven zich niet meteen in Eindhoven te melden na hun deelname aan de Azië Cup. De twee Australische verdedigers hebben van hun club PSV een paar extra vrije dagen gekregen.

Behich en Sainsbury sloten na het einde van de eerste seizoenshelft direct aan bij de selectie van Australië, dat zich voorbereidde op het eindtoernooi in de Verenigde Arabische Emiraten. De titelhouder sneuvelde in de kwartfinale tegen de organisator. Linksback Behich speelde alle vijf de wedstrijden van begin tot einde mee, terwijl centrale verdediger Sainsbury alleen tijdens het derde groepsduel tegen Syrië ontbrak. Volgens De Telegraaf mag het duo nog even van hun winterstop genieten en worden ze maandag pas weer op De Herdgang verwacht.

De twee Socceroos zijn dus sowieso niet van de partij tijdens de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard van zondagmiddag. Achter de naam van Hirving Lozano staat een vraagteken. De Mexicaan viel tegen FC Groningen uit met een hoofdblessure en moest in het ziekenhuis onderzocht worden. Trainer Mark van Bommel springt voorzichtig om met Lozano. "Beter een week te laat dan een dag te vroeg", liet hij maandag al weten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt PSV-Fortuna?

PSV wint
88%
Fortuna wint
6%
Gelijkspel
6%
(2666 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws