Memphis mikt op transfer deze zomer: 'Real, Barça, Chelsea, City, PSG of Bayern'

Memphis mikt op transfer deze zomer: 'Real, Barça, Chelsea, City, PSG of Bayern'

Gepubliceerd: dinsdag 29 januari 2019 om 09:54di 29-01-2019 om 09:54

Memphis Depay hoopt Olympique Lyon komende zomer te verruilen voor een topclub. Dat vertelt de 24-jarige aanvaller in gesprek met Helden Magazine. Ook met Oranje wil hij hoge ogen gooien.

"Ik wil prijzen winnen. Ik geloof echt dat we met het Nederlands elftal wat moois kunnen neerzetten", laat Memphis weten. "Iets dat de hele wereld niet ziet aankomen, als we daarin zelf maar geloven. Maar we moeten bescheiden blijven. We zijn net de goede weg ingeslagen en nog aan het bouwen."

"Daarnaast wil ik deze zomer weer een transfer naar een topclub maken", vervolgt de voormalig PSV'er. "Lyon is een grote club, maar behoort niet tot de vijf beste van Europa. Ik wil naar een club als Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City, Paris Saint-Germain of Bayern München... Ik wil naar een stad die bij me past en een club die bij me past, naar een ploeg die echt wil voetballen."

Memphis lijkt een voorkeur te hebben voor de huidig Champions League-houder. "Ik praat altijd over Real Madrid, een koninklijke club. Witte shirts met goud, gruwelijk. Maar ik focus me op het nu bij Lyon en dan zien we wel waar ik terechtkom."

Poll

Gaat Memphis alsnog de wereldtop bereiken?

(5251 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws