'Real Madrid zoekt aanvaller en richt vizier op Bundesliga-sensatie'

'Real Madrid zoekt aanvaller en richt vizier op Bundesliga-sensatie'

29-01-2019 17:50 Laatste update: 30-01-2019 13:02
16

Real Madrid ziet in Luka Jovic een optie voor de spitspositie. De uitblinkende aanvaller van Eintracht Frankfurt wordt momenteel gehuurd van Benfica, maar de Duitse club gaat de optie tot koop lichten.

Dat meldt AS, een krant in Spanje. Sinds Jovic op huurbasis in de Bundesliga speelt, maakt hij grote indruk bij Frankfurt. In zeventien competitiewedstrijden was de Serviër al dertien keer trefzeker. Jovic is daardoor op het moment topscorer van de Bundesliga. Frankfurt heeft een optie tot koop van tussen de zes en twaalf miljoen euro, waar de club gebruik van wil maken. Het is mogelijk dat Jovic gelijk het vliegtuig naar Spanje kan pakken.

De aanvallende opties van Real zijn beperkt en De Koninklijke ziet in Jovic iemand die de komende jaren in Madrid kan spelen. Of Jovic direct basisspeler wordt is de vraag. AS meldt dat Real iemand zoekt die Karim Benzema vervangt wanneer dat nodig is. Meerdere spelers zijn van het transferlijstje gehaald, aldus AS. Het gaat om Edinson Cavani en Robert Lewandowski. Paris Saint-Germain en Bayern München vragen simpelweg te veel geld voor hun sterren.

Volgens AS hebben ook FC Barcelona en Bayern München belangstelling voor Jovic.