Geen twijfel over PSV: 'Ze winnen aan lopende band landstitels; dat is heerlijk'

Geen twijfel over PSV: 'Ze winnen aan lopende band landstitels; dat is heerlijk'

Gepubliceerd: woensdag 30 januari 2019 om 11:53wo 30-01-2019 om 11:53

Trent Sainsbury twijfelde geen moment toen hij afgelopen zomer een aanbieding kreeg van PSV. De verdediger stelt dat hij de ploeg uit Eindhoven altijd al de mooiste club in de Eredivisie heeft gevonden. De aanwezigheid van trainer Mark van Bommel deed de rest.

De keuze voor PSV was volgens hem een makkelijke. "A no-brainer. Al toen ik eerder in Nederland speelde vond ik PSV de mooiste club van Nederland", stelt de Australiër in gesprek met ELF Voetbal. "Ze winnen hier aan de lopende band landstitels; dat is heerlijk als je ergens nieuw binnenkomt."

Bijkomend voordeel voor Sainsbury was dat hij de trainer kende van het Australische nationale elftal, waar Van Bommel assistent was van Bert van Marwijk. "Als je dan de voorzieningen op De Herdgang ziet en weet hoe de spelers hier behandeld worden; een beter visitekaartje bestaat niet."

Het huidige succes van PSV is volgens Sainsbury, die zelf veelal bankzitter is, voor 'een heel groot deel' aan de trainer te danken. "Hij heeft een helder idee over voetbal en weet dat idee goed uit te dragen. Vervolgens zorgt hij ervoor dat alle neuzen in dezelfde richting wijzen. En hij is een ongekende perfectionist. (...) Hij gaat ook als trainer de wereldtop halen. Zonder twijfel."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws