NAC rondt papierwerk af en zwaait verdediger uit: Helaas niet bij NAC

NAC rondt papierwerk af en zwaait verdediger uit: "Helaas niet bij NAC"

30-01-2019 13:31
3

Jurich Carolina maakt het seizoen af bij FC Den Bosch. De verdediger wordt door NAC Breda verhuurd aan de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie. NAC bevestigt de transfer woensdagmiddag.

De overstap van Carolina werd dinsdag al bekendgemaakt in Den Bosch. Nu is er ook witte rook vanuit Breda. NAC 'moest nog even wachten op afronding van het papierwerk', laat De Parel van het Zuiden via de officiële kanalen blijken. 

"Als voetballer wil je zoveel mogelijk minuten maken en op mijn leeftijd is dat ook belangrijk. In mijn ogen heb ik nog stappen te zetten en dat kan alleen als ik veel speel op niveau", vertelt de twintigjarige Carolina op de website van NAC

"Ik had natuurlijk gehoopt dat het dit seizoen bij NAC zou gebeuren, maar dat is helaas niet zo. Een verhuurperiode aan FC Den Bosch is voor nu een goed alternatief. De Keuken Kampioen Divisie is dit seizoen een sterke competitie, dus voor mij het juiste podium om mezelf te bewijzen."

NAC versterkte zich afgelopen week met Alex Gersbach, een linksback uit Australië. Eerder deze maand trok de nummer zeventien van de Eredivisie ook al Sullay Kaikai, Ramon Pascal Lundqvist en Khalid Karami aan.