FC Twente heeft beet en haalt Friday: 'Hij had de keuze uit meerdere clubs'

FC Twente heeft beet en haalt Friday: 'Hij had de keuze uit meerdere clubs'

Gepubliceerd: woensdag 30 januari 2019 om 14:24wo 30-01-2019 om 14:24

Laatste update: woensdag 30 januari 2019 om 14:34wo 30-01-2019 om 14:34

FC Twente heeft zich op huurbasis versterkt met Fred Friday. Dat meldt de club woensdagmiddag. Bij AZ kwam Friday dit seizoen niet aan spelen toe. 

Keuken Kampioen Divisie-koploper Twente was al een tijdje op zoek naar een nieuwe spits. Tal van namen werden deze maand aan de Tukkers gelinkt. De technische staf in Enschede is niet tevreden over Tom Boere en Jari Oosterwijk. 

"Ik ben blij hier te zijn. Ik ken de club en het stadion natuurlijk en heb hier vorig seizoen voor Sparta nog gescoord. Het was die middag een prima sfeer en dat maakte indruk", aldus de Nigeriaanse spits

"De komende maanden wil ik het team helpen en hoop ik uiteindelijk met de ploeg te promoveren. Ik heb de trainer en andere mensen van de club al gesproken en de komende dagen zal ik meer indrukken op gaan doen. Ik kijk er naar uit om hier in het stadion te spelen."

Van Leeuwen
Technisch directeur Ted van Leeuwen is blij met de komst van Friday, die in 2016 door AZ naar Nederland werd gehaald. "We zijn AZ erkentelijk voor de medewerking. Fred had de keuze uit een aantal clubs en het is mooi dat hij voor FC Twente gekozen heeft."

"Hij wil de wereld laten zien dat hij nog niet is afgeschreven en FC Twente biedt hem een uitstekend podium. We kennen Fred al sinds zijn tijd in Noorwegen en weten dat hij in zowel 4-3-3 als 4-4-2 uit de voeten kan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Goede spits voor Twente?

(1730 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws