'Clubs haken af voor Janssen na brutale actie van Levy; gesprekken met Schalke 04'

'Clubs haken af voor Janssen na brutale actie van Levy; gesprekken met Schalke 04'

31-01-2019 12:01 Laatste update: 12:15
45

In welke competitie en bij welke club gaat Vincent Janssen op deadline day belanden? Volgens The Sun léék de 24-jarige spits van Tottenham Hotspur onderweg naar Real Betis of Cardiff City. Inmiddels is een overstap naar Schalke 04 waarschijnlijker. 

Betis en Cardiff klopten deze week aan bij Spurs om te onderhandelen over Janssen. De aanvaller is op een zijspoor beland in Londen; speler en club willen dolgraag afscheid nemen van elkaar. Tottenham verlangt echter wél een stevige huursom voor de zeventienvoudig international van Oranje. 

Gesprekken met Betis en Cardiff zouden zijn gestrand omdat Tottenham-voorzitter Daniel Levy het onderste uit de kan tracht te halen en op het allerlaatste moment de huurprijs voor Janssen verhoogde. De twee clubs voelden zich genept en weigeren de hoofdprijs te betalen voor een spits die al een halfjaar niet speelt en een contract heeft dat over anderhalf jaar afloopt.

The Sun meldt nu dat Janssen in gesprek is met Schalke 04. De nummer twaalf van de Bundesliga hoopt hem op deadline day op huurbasis in te kunnen lijven. Schalke versterkt zich donderdag sowieso met Jeffrey Bruma. Hij komt over van VfL Wolfsburg

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie