FC Emmen sluit huurtransfer met ADO Den Haag en haalt vijfde winterversterking

FC Emmen sluit huurtransfer met ADO Den Haag en haalt vijfde winterversterking

Gepubliceerd: donderdag 31 januari 2019 om 15:51do 31-01-2019 om 15:51

Nick Kuipers maakt het seizoen af als speler van FC Emmen. De 26-jarige Maastrichtenaar wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van ADO Den Haag, waar hij niet in aanmerking kwam voor een basisplaats.

Kuipers komt in Emmen Sven Braken weer tegen: de twee speelden eerder samen bij MVV. "Ik kreeg hier meteen een goed gevoel, niet alleen via Sven", laat de centrale verdediger weten aan de clubsite van de Eredivisie-debutant. "Dit seizoen heeft FC Emmen laten zien dat het een lastig te kloppen ploeg is, die op een realistische manier wil voetballen. Daar kan ik van achteruit bij helpen."

Kuipers keert in principe over een half jaar terug bij ADO Den Haag, waar hij nog tot medio 2021 onder contract staat. "Mijn doel is om mezelf daar verder te ontwikkelen, zodat ik in de zomer nog sterker kan terugkeren in Den Haag", wordt hij geciteerd door de ADO-site.

Emmen haalde eerder op de dag de Kroaat Andrej Lukic van Sporting Braga. Eerder deze maand kwamen Braken, Michael de Leeuw en Nico Neidhart de nummer veertien van de Eredivisie versterken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws