Boer (38) trekt zelf stekker uit buitenlandse transfer: Dat voelde niet goed

Boer (38) trekt zelf stekker uit buitenlandse transfer: "Dat voelde niet goed"

01-02-2019 07:38
21

Diederik Boer zag een transfer naar Anorthosis Famagusta op het laatste moment afketsen. Iedereen hield rekening met het eerste buitenlandse avontuur van de 38-jarige PEC Zwolle-doelman.

"Ik zelf ook", reageert Boer tegenover De Telegraaf. "Er kwam alleen steeds iets tussendoor wat de voorwaarden betreft. Eerst wat kleine dingetjes en op het laatste moment wilden ze weer iets anders invullen. Dat voelde niet goed. Dan zet ik niet alles op het spel. Het is graag of niet van hun kant." Boer besloot zelf om de stekker uit de deal te trekken.

Boer hield sterk rekening met een transfer naar Cyprus. "De koffers stonden al klaar, ik zou donderdag om half acht 's ochtends vliegen. Ik had woensdag nog getraind bij PEC, afscheid genomen, trainer Jaap Stam verteld dat het definitief doorging en ik het vliegtuig zou opstappen."

"Ik had er ook echt heel veel zin in. Mooi avontuur, mooi land, lekker warm. Maar morgen (vrijdag, red.) staan we weer met de muts op en de sjaal om te blauwbekken in -5 graden, in plaats van met de zonnebrandcrème op de neus."