'Spurs hoopt na mislukte deadline day alsnog op Janssen-deal: drie opties'

'Spurs hoopt na mislukte deadline day alsnog op Janssen-deal: drie opties'

01-02-2019 12:37
25

Tottenham Hotspur heeft de hoop op een winters vertrek van Vincent Janssen nog niet opgegeven. Een transfer naar China, Portugal of Rusland behoort deze maand tot de mogelijkheden. 

In die drie landen is de transfermarkt namelijk nog even open. In Portugal mogen club tot en met zaterdag spelers contracteren. Russische ploegen hebben tot 22 februari de tijd om zich te versterken en in China is de transfermarkt zelfs nog de hele maand open. 

Donderdag, op deadline day, hing een transfer van Janssen (24) in de lucht. Tottenham onderhandelde met zowel Real Betis als Schalke over een verhuur van de spits. Blijkbaar verhoogde Spurs-preses Daniel Levy op het allerlaatste moment de huurprijs - en daarop haakten de Spanjaarden en Duitsers af. 

Volgens London Evening Standard gaat Tottenham nu 'alles proberen' om in China, Rusland of Portugal alsnog een nieuwe club te vinden voor Janssen. De zeventienvoudig international van Oranje heeft in Londen een contract tot medio 2020. Dit seizoen kwam hij geen minuut in actie namens Spurs.