Pochettino verrast vriend en vijand met Janssen-ommezwaai: Dat heb ik besloten

Pochettino verrast vriend en vijand met Janssen-ommezwaai: "Dat heb ik besloten"

01-02-2019 14:50 Laatste update: 15:33
49

Bijzonder nieuws over Vincent Janssen vanuit Londen. Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino heeft vrijdag laten weten dat de Nederlandse spits tóch weer in zijn plannen voorkomt. 

Afgelopen maand liet Pochettino nog blijken dat het hoe dan ook einde verhaal was voor Janssen (24) bij Spurs. Aan het begin van het seizoen kreeg de aanvaller geen rugnummer en werd hij niet ingeschreven voor de Premier League, noch de Champions League. De winterse transferperiode leverde geen vertrek op voor Janssen - en nu kiest zijn trainer er dus voor om het opnieuw met de Nederlander te proberen. 

"Georges-Kévin Nkoudou en Mousa Dembélé zijn vertrokken en daardoor hebben we ruimte voor Janssen in onze selectie", zei Pochettino vrijdag tijdens een persconferentie. "Hij komt weer op de lijst te staan. Dat heb ik besloten. Vanaf vandaag maakt Janssen deel uit van de selectie en traint hij ook weer mee."

De afgelopen weken kreeg Janssen al regelmatig speelminuten bij het beloftenteam van Spurs. Zijn contract in Londen loopt door tot medio 2020.