Schöne baalt van halsstarrig Feyenoord: 'Dat zou bij de KNVB moeten liggen'

Schöne baalt van halsstarrig Feyenoord: 'Dat zou bij de KNVB moeten liggen'

01-02-2019 22:27 Laatste update: 22:32
217

Lasse Schöne heeft 'nog nooit zo'n grote kater gehad' na een nederlaag als afgelopen weekend na de zeperd tegen Feyenoord. Volgens de Deen ging er ontzettend veel mis bij Ajax tijdens de 6-2 nederlaag in de Klassieker.

"Ik heb me de dagen erna gewoon opgesloten, wilde niet meer naar buiten", zegt Schöne voor de camera van AT5. "Tegen mijn kinderen en vrouw ben ik zeker vriendelijk, maar ik spreek dan liever niet te veel mensen. Nu is het een tijd geleden en moeten we focussen op de wedstrijd van zaterdag. Dan moet er een ander Ajax op het veld staan", doelt hij op het thuisduel met VVV-Venlo.

Wedden

Meer odds

Schöne weet dat Ajax in de halve finale van de KNVB Beker op herhaling mag in De Kuip. De Amsterdammers moeten het ook in dat toernooi zonder fans doen in De Kuip. De middenvelder ziet het liever anders. "Dat vind ik heel jammer. Ik weet dat er in het verleden wat gebeurd is, maar volgens mij is dat al heel lang geleden."

Feyenoord houdt een terugkeer van de Ajax-fans echter tegen. "Er is een straf opgesteld voor een aantal jaar en volgens mij is dat verlopen. Laten we gewoon bij elkaar komen met fans van beide teams, zo hoort voetbal te zijn. Het zou niet bij de clubs moeten liggen, maar bij de KNVB."

Lees ookBasisplek op het spel bij Ajax: 'Hopelijk maakt iedereen zich een beetje zorgen'