Update: Vloet heeft paar dagen na contractontbinding nieuw avontuur te pakken

Update: Vloet heeft paar dagen na contractontbinding nieuw avontuur te pakken

04-02-2019 16:25 Laatste update: 16:22
22

De transfervrije Rai Vloet zet zijn carrière mogelijk voort in de Belgische competitie. Een dag na zijn officiële vertrek bij het Italiaanse Frosinone wordt hij in verband gebracht met Sint-Truiden.

Dat meldt Het Laatste Nieuws in België. Volgens de krant is Vloet dicht bij een transfer naar Sint-Truiden. De Belgische club was de afgelopen transferperiode op zoek naar een aanvallende middenvelder, maar vond die niet. Doordat Frosinone het contract van Vloet heeft ontbonden, is de Nederlander plots een optie voor Sint-Truiden.

Vloet maakte afgelopen zomer de overstap naar de Serie A, maar hij kon nooit zijn stempel drukken op zijn ploeg. Na vijf wedstrijden is het einde verhaal voor de oud-PSV'er, die bij NAC Breda een transfer naar het buitenland af wist te dwingen. Vloet werd opgeleid door PSV. Hij werd verhuurd aan zowel FC Eindhoven als NAC. 

Update 04/02: Vloet gaat inderdaad aan de slag bij het Belgische Sint-Truiden. De aanvaller is maandagmiddag gepresenteerd door zijn nieuwe club. STVV laat niet weten voor hoelang Vloet is vastgelegd. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie