Blind na roerige week: 'Er zijn beelden getoond wat vooral confronterend is'

Blind na roerige week: 'Er zijn beelden getoond wat vooral confronterend is'

02-02-2019 15:49
54

Daley Blind denkt dat er een streep moet onder de verloren Klassieker van vorig weekend tegen Feyenoord. De verdediger van Ajax stelt dat alles is gezegd wat gezegd moest worden en vindt dat de Amsterdammers het nu weer op het veld moeten laten zien.

"Ik kan inderdaad niet alles delen. Ik denk dat het belangrijk is dat het allemaal binnenskamers blijft. Er komt hier bij de club al genoeg naar buiten", aldus Blind voor de camera van FOX Sports. "Er is genoeg verteld aan elkaar, de waarheid is gezegd. Soms is het hard. Er zijn beelden getoond, wat vooral confronterend is. Daarmee kun je makkelijk aantonen wat er aan schort."

Blind vergelijkt de afstraffing in Rotterdam met de 3-0 nederlaag van de eerste seizoenshelft, uit bij PSV. "Ook na uitwedstrijd tegen PSV kregen we een klap, dat moesten we toen ook verwerken. Daar zijn we toen goed uitgekomen. Ons streven is om dat nu ook weer te doen", legt hij uit. "Je moet elkaar niet alleen maar blijven bekritiseren. Op een gegeven moment moet de knop om: je moet niet blijven vergaderen en gesprekken voeren. Uiteindelijk moet het op het veld gebeuren."