Linssen uit frustratie na goal: 'Ik baal hoe we de laatste tijd voetballen'

Linssen uit frustratie na goal: 'Ik baal hoe we de laatste tijd voetballen'

Gepubliceerd: zondag 3 februari 2019 om 08:15zo 03-02-2019 om 08:15

Leonid Slutsky maakte een moedeloze indruk na het 2-2 gelijkspel van Vitesse tegen sc Heerenveen. De Russische trainer heeft geen begrip voor de beslissing van de arbitrage, die de 3-1 van Martin Odegaard afkeurde en de bal aan de andere kant op de stip legde.

"Ik ben voor de VAR, het is de toekomst van het voetbal en een prima systeem. Maar niet in dit soort situaties, want een machine heeft geen hart", zegt Slutsky tegen FOX Sports. "Het was erg emotioneel. Misschien wel één van de meest emotionele momenten uit mijn carrière. De situatie veranderde volledig in één seconde. Ik vond het geen penalty, dit zie je zo vaak."

Het betekende een nieuwe teleurstelling voor Slutsky. "Er zijn een hoop nieuwe ervaringen voor mij dit seizoen. We hebben vier strafschoppen op rij gemist, dat is de eerste keer. De situatie van vandaag is onmogelijk uit te leggen en te begrijpen. De nederlaag tegen Fortuna Sittard vorige week door een cruciale fout in de extra tijd... Het is heel moeilijk, om eerlijk te zijn."

Het viel op dat Bryan Linssen zijn doelpunt niet vierde. "Als je scoort, moet je dat vieren", stelt Slutsky, die wel begrijpt dat er sprake is van frustratie. "We proberen de hele tijd problemen op te lossen met schorsingen en blessures, maar vorige week was heel pijnlijk. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor, sorry. Het is erg teleurstellend."

Linssen had wel een verklaring voor zijn reactie na de goal. "Ik baal gewoon ontzettend. Hoe we vandaag gevoetbald hebben, hoe we de laatste tijd voetballen. Ook als we gewonnen hadden, had ik hier balend gestaan. Ik heb vandaag gewoon geen lekker gevoel gehad, de hele wedstrijd niet. Je wil met plezier op het veld staan, maar dat was vandaag niet het geval."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOAL! ⚽ 58' Bryan #Linssen 2-1! #vitesse #heerenveen #dutchfooty #eredivisie

Een bericht gedeeld door Voetbal (@dutchfooty) op

Poll

Is Slutsky nog de juiste trainer voor Vitesse?

(2399 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws