Ajax-spelers geven Ten Hag ultiem verjaardagscadeau: Ik kan de ploeg bedanken

Ajax-spelers geven Ten Hag ultiem verjaardagscadeau: "Ik kan de ploeg bedanken"

04-02-2019 19:14
64

De spelers van Ajax hebben Erik Ten Hag (49) met de 6-0 overwinning op VVV-Venlo een ultiem verjaardagscadeau gegeven. Zijn ploeg toonde de perfecte reactie na de 6-2 nederlaag tegen Feyenoord.

"Ik kan de ploeg bedanken dat ze een uitstekende prestatie op de mat hebben gelegd", zegt Ten Hag tegen Ajax TV. "Het meest tevreden ben ik met de nul. Als je wilt winnen moet je scoren. Dat hebben we zes keer gedaan, waardoor we nu boven de zeventig goals zitten (72 om precies te zijn, red.). Dat is uitstekend."

"De afgelopen wedstrijden hebben we dat meer dan genoeg gedaan: negen goals. Dat moet normaal gesproken genoeg zijn voor de overwinning, maar het verhaal is bekend waarom dat niet gebeurd is. Daarom ben ik extra tevreden dat het nu wel gebeurd is en we op de nul hebben gespeeld."

"Ik heb een ploeg gezien die heel gecontreerd was en gedisciplineerd heeft gespeeld. We hebben geen kans weggegeven, misschien een halve. Zo hoort het. Zo dominant als wij op de helft van de tegenstander spelen is het moeilijkste wat er is. Dan zul je honderd procent geconcentreerd moeten zijn, anders laat je kansen toe. Dat heeft de ploeg uitstekend gedaan."