Jong PSV wint burenruzie en verlengt uitstekende serie, Jong AZ van 20 naar 17

Jong PSV wint burenruzie en verlengt uitstekende serie, Jong AZ van 20 naar 17

Gepubliceerd: maandag 4 februari 2019 om 21:55ma 04-02-2019 om 21:55

Jong PSV blijft het uitstekend doen in de Keuken Kampioen Divisie. De Eindhovense beloften trokken maandagavond de burenruzie tegen TOP Oss naar zich toe en zijn nu zes wedstrijden ongeslagen.

TOP Oss kwam als nummer zeven van de Keuken Kampioen Divisie naar de Herdgang, maar nam wel een voorsprong tegen de nummer zes: Ragnar Oratmangoen haalde de trekker over. Jong PSV stelde echter in een tijdsbestek van drie minuten orde op zaken. Justin Lonwijk maakte gelijk met een schitterende krul van afstand en Mauro Junior benutte een strafschop. Zakaria Aboukhlal besliste de derby na de rust. De Eindhovenaren springen over Roda JC heen naar de vijfde plek.

SC Cambuur liet tegelijkertijd de kans liggen om aansluiting te hervinden met de Keuken Kampioen Divisie-subtop. De Leeuwarders gingen onderuit bij Jong AZ, dat in één klap van plek 20 naar plek 17 sprong. De Tsjech Ondrej Mihalik opende al na vier minuten de score en Kenzo Goudmijn verdubbelde in de blessuretijd van de tweede helft de marge. Ook in de extra tijd van de tweede helft werd gescoord, maar de benutte penalty van Kevin van Kippersluis was alleen maar voor de statistieken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws