Willem II zwaait duo na acht en anderhalf jaar uit: Ik heb een mooie tijd gehad

Willem II zwaait duo na acht en anderhalf jaar uit: "Ik heb een mooie tijd gehad"

06-02-2019 20:22
4

Willem II neemt afscheid van Bartek Urbanski (foto) en Robin Lauwers. Urbanski heeft toestemming gekregen om op zoek te gaan naar een andere club, terwijl het contract van Lauwers is ontbonden.

Dat communiceert Willem II woensdagavond via de officiële kanalen. Lauwers (19) sloot ruim negen jaar geleden aan bij de jeugdopleiding van Willem II. Na twee seizoenen bij KVC Westerlo keerde hij in 2011 terug in Tilburg. Een doorbraak bleef echter uit. "Ik heb een mooie tijd gehad bij Willem II. Daarvoor wil ik de medespelers, trainers en begeleiders die me de afgelopen acht jaar geholpen hebben erg bedanken", reageert Lauwers.

Wedden

Meer odds

Ook Urbanski keert Willem II de rug toe. De twintigjarige Pool heeft van de club toestemming gekregen om op zoek te gaan naar een andere club. Urbanski is inmiddels teruggekeerd naar zijn vaderland om met 'enkele clubs' te praten, laat Willem II weten. Indien hij er niét in slaagt een nieuwe club te vinden, maakt de middenvelder het seizoen af bij de beloften. Urbanski kwam in de zomer van 2017 over van Legia Warschau en staat tot medio 2020 onder contract.