Veldwijk bevestigt concrete interesse: Volgens mij nog geen officieel bod

Veldwijk bevestigt concrete interesse: "Volgens mij nog geen officieel bod"

07-02-2019 15:52
29

Lars Veldwijk schermt met concrete belangstelling uit Azië. Als zijn club Sparta akkoord gaat met een bod, dan gaat de spits serieus nadenken over een transfer.

Veldwijk maakt in gesprek met FOX Sports duidelijk dat hij openstaat voor een vertrek naar het buitenland. "Ja, die interesse is er", bevestigt hij. Veldwijk zou naar Tokyo (Japan) en Seoul (Zuid-Korea) kunnen. "De markt is daar open tot eind maart. Het speelt op de achtergrond."

"Volgens mij is er nog steeds geen officieel bod, maar het kan altijd nog komen. Of ik een transfer wil maken? Bij Sparta heb ik een contract tot juni. Ik heb het hier heel erg naar m'n zin en wil het graag afmaken, maar als er een bod komt waar Sparta mee akkoord gaat en het is voor mij financieel ook een goede deal, dan sluit ik zeker niets uit."

De bal ligt bij Sparta, benadrukt Veldwijk. "Als de club mij wil behouden tot en met de play-offs, dan doe ik dat met heel veel plezier. Daar heb ik voor getekend aan het begin van het seizoen. Komt er een deal die Sparta niet kan weigeren, dan ga ik er zelf ook over nadenken."

Veldwijk staat sinds afgelopen zomer onder contract bij Sparta. Hij scoorde dit seizoen al zeventien keer in de Keuken Kampioen Divisie.