Furieuze Fraser klaar met Gözübüyük: Hij weet hoe ik over hem denk

Furieuze Fraser klaar met Gözübüyük: "Hij weet hoe ik over hem denk"

Gepubliceerd: vrijdag 8 februari 2019 om 23:54vr 08-02-2019 om 23:54

Sparta-trainer was niet te spreken over het optreden van arbiter Serdar Gözübüyük tijdens de Keuken Kampioen Divisie-topper tegen FC Twente. De leidsman gaf FC Twente een penalty voor een overtreding van Janne Saksela op Mohamed Hamdaoui, die echter buiten het strafschopgebied gemaakt leek te worden.

FC Twente liep mede dankzij deze strafschop uit naar een eenvoudige 0-3 overwinning op Spangen. "Het lijkt me verstandiger dat jullie hier iets over zeggen dan dat ik dat doe", reageert de furieuze Sparta-trainer voor de camera's van FOX Sports. "Of het een cadeautje was? Ja, voor ons was dat wel het geval."

Fraser kreeg bovendien een gele kaart vanwege protesteren. "Klagen... Het hangt ervan af wat je klagen vindt. Deze man vindt dat we allemaal respect voor hem moeten hebben. Maar een gele kaart geven en dan een duimpje erbij: is dat een vorm van respect?" Fraser en Gözübüyük zijn – op zijn zachtst gezegd – geen goede vrienden van elkaar, benadrukt de trainer. "Ik wil eigenlijk niet over hem praten. Hij weet hoe ik over hem denk, al jaren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws