'Ik zeg je: Van Gaal is nog altijd optie om nieuwe Feyenoord-trainer te worden'

'Ik zeg je: Van Gaal is nog altijd optie om nieuwe Feyenoord-trainer te worden'

Gepubliceerd: zaterdag 9 februari 2019 om 08:19za 09-02-2019 om 08:19

Louis van Gaal is nog steeds een optie voor Feyenoord. Althans, dat weet NOS-commentator Jeroen Elshoff zeker. Van Gaal werd enkele weken geleden bij VTBL naar voren geschoven als mogelijke kandidaat voor Feyenoord, maar sindsdien is het stil.

Feyenoord wilde Dick Advocaat binnenhalen, maar dat mislukte. Met andere kandidaten sprak technisch directeur Martin van Geel naar verluidt niet. Elshoff is ervan overtuigd dat Van Geel Van Gaal nog niet is vergeten. "Dat Van Gaal het niet gaat doen hebben we nog nergens gehoord", zegt Elshoff bij de NOS.

"Ik denk toch serieus dat dat nog een serieuze optie is voor Feyenoord", vervolgt de commentator. "We horen nergens dat hij heeft afgezegd. Van Gaal, die moeilijk benaderbaar is, heeft dat zelf niet gezegd. Het is niet dat je hem even makkelijk kunt bellen. We horen ook van Feyenoord dat hij geen optie is."

"Ik zeg je: Van Gaal is nog altijd een optie om de nieuwe trainer van Feyenoord te worden", besluit Elshoff. Van Gaal zit zonder club na zijn ontslag bij Manchester United in 2016.

Poll

Past Van Gaal bij Feyenoord?

(1516 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws