Rosario is nu al onmisbaar: 'Vorig jaar lukte het niet, maar nu valt alles goed'

Rosario is nu al onmisbaar: 'Vorig jaar lukte het niet, maar nu valt alles goed'

Gepubliceerd: zaterdag 9 februari 2019 om 12:56za 09-02-2019 om 12:56

Pablo Rosario timmert aan de weg bij PSV. De jonge middenvelder heeft zich dit seizoen ontpopt tot een onmisbare schakel op het middenveld van de Eindhovenaren en dit past allemaal in het uitgestippelde plan van Rosario.

De middenvelder van PSV heeft na een lange voorbereiding zijn doel bereikt: een basisplaats in het Philips Stadion. "Vorig jaar is het niet gelukt om mijn doel te behalen", steekt Rosario van wal in een interview in De Telegraaf. "Ik ging toen bij mezelf te rade om het dit seizoen wél te redden. Dan is het mooi dat ik dankzij de staf en mijn teamgenoten wordt beloond voor mijn harde werk. Dit seizoen valt alles op zijn plek. Dat geeft voldoening."

"Weet je wat het is: ik stippel voor mezelf uit wat ik per seizoen in gedachten heb", legt Rosario uit. "Dan maak ik een plan. Vooral in mijn hoofd, soms schrijf ik wat op. In de Eerste Divisie heb ik geleerd wat mannenvoetbal is. Dan is er geen tijd meer voor tierelantijntjes"

Voetballen in Jong PSV was geen gemakkelijke opgave voor Rosario. "Natuurlijk niet, maar ik bleef van mezelf houden. Ik ben een binnenvetter. Maar als ik iets kwijt wil, dan heb ik goede mensen om mij heen. Tegen mijn familie en twee goede vrienden kan ik alles zeggen.”

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws