Champions League-bezoek voor De Graafschap-spelers: Mooie Mannschaftsabend

Champions League-bezoek voor De Graafschap-spelers: "Mooie Mannschaftsabend"

Gepubliceerd: zaterdag 9 februari 2019 om 19:15za 09-02-2019 om 19:15

Charlison Benschop heeft een aardige verrassing in petto voor zijn nieuwe teamgenoten van De Graafschap. De van FC Ingolstadt overgekomen spits neemt de overige spelers van de Superboeren mee naar de Champions League-wedstrijd tussen Schalke 04 en Manchester City van woensdag 20 februari.

Benschop speelde de afgelopen jaren in Duitsland, waar spelers volgens traditie ontgroend worden bij hun nieuwe club door een liedje te zingen. De geboren Rotterdammer zag het echter niet zitten om die traditie voort te zetten in Doetinchem en kwam met een alternatief welkomstcadeau op de proppen. "Ik heb de jongens gevraagd of ze het leuk vinden om mee te gaan naar die wedstrijd. Dat is mijn manier van ontgroenen", vertelt hij aan de Gelderlander. "De bus is al geregeld. Het wordt een mooie Mannschaftsabend."

De 29-jarige spits kijkt zijn ogen uit tijdens zijn eerste weken bij De Graafschap. Vooral de fanatieke supporters van De Graafschap hebben al veel indruk achtergelaten. "Als je op het veld staat, giert de adrenaline door je lijf. Ik laat me graag meeslepen door het publiek", vertelt de drievoudig international van Curaçao. "Het D'ran-gevoel zit er bij mij nu al in."

Benschop is zaterdagavond te bewonderen in zijn geboortestad Rotterdam, waar De Graafschap het opneemt tegen Feyenoord. De aftrap in De Kuip is om 20.45 uur.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws