Wijnaldum ondervond maagklachten: 'In de rust meteen naar het toilet gerend'

Wijnaldum ondervond maagklachten: 'In de rust meteen naar het toilet gerend'

Gepubliceerd: zaterdag 9 februari 2019 om 21:24za 09-02-2019 om 21:24

Georginio Wijnaldum kreeg na afloop van het met 3-0 gewonnen thuisduel met Bournemouth, waarin hij een prachtig doelpunt scoorde, de complimenten. Zelf blijft de middenvelder rustig onder alle lof die hem werd toegezwaaid.

Wijnaldum moest maandag nog geblesseerd toekijken toen Liverpool met 1-1 gelijkspeelde tegen West Ham United, maar werd door de technische staf klaargestoomd om wel te kunnen spelen tegen Bournemouth. Hij kreeg echter maag- en darmproblemen als bijwerkingen van de behandeling. "De trainer belde me en vroeg: 'Kan je spelen?' Ik zei: 'Ik denk van wel'", vertelt Wijnaldum aan het Algemeen Dagblad.

Wijnaldum werd vanwege zijn klachten in de afgelopen week gescheiden gehouden van zijn ploeggenoten bij Liverpool. "Bij het rustsignaal moest ik naar binnen rennen om het toilet op te zoeken", lacht de middenvelder van The Reds. "Het was wel zwaar, vrijdag heb ik niet eens getraind. Gelukkig hoefde ik vandaag niet de hele wedstrijd te spelen."

Na ruim een half uur spelen verdubbelde Wijnaldum met een prachtig doelpunt de marge voor Liverpool. Hij nam een diepe bal perfect aan en stiftte de bal daarna knap over de doelman. "Die zat er lekker in, ja. Mijn mooiste goal in Engeland."

Plaats een reactie

D0mmeLFCT65 +21228
zaterdag 9 februari 2019 om 21:27
Lekkere goal, mooie beloning voor zijn steeds sterker wordende spel.
Vind ik leuk
bra-m-s +418
zaterdag 9 februari 2019 om 21:27
Genious Gini blij dat je weer terug bent👏
Vind ik leuk
zaterdag 9 februari 2019 om 21:35
K vind t zonde. Als ie de CL gewonnen had... stel je voor. Begonnen bij Feyenoord. Daar beter geworden en met PSV de titel gepakt. Vervolgens zichzelf naar Liverpool geknokt. Daar de CL en de Titel winnen. Na een succesvolle carriere terug naar de ED, naar Ajax om nog af te bouwen. De nieuwe verlosser!
[Reactie gewijzigd op zaterdag 9 februari 2019 om 21:35]
Vind ik leuk
bra-m-s +418
zaterdag 9 februari 2019 om 22:09
Stel je eens voor zeg, van de Kuip naar EHV, dan naar newcastle en vervolgens bij LFC terwijl hij overal een gewaardeerde kracht is geweest. Dat is al een prachtige carriere an sich.

Plak daar vooral een PL titel bij met Liverpool, en je hebt voor altijd een plekje in die stad.
Vind ik leuk
TottenhamHOT +19158
zaterdag 9 februari 2019 om 21:27
Had ik ook in de rust van Hetacles - Ajax en ben er nog steeds schijtziek van. Zooooooo slecht!
Vind ik leuk
Spacejam +408
zaterdag 9 februari 2019 om 21:29
Als de extra tijd lang genoeg was kon hij Gary Lineker opvolgen!
Vind ik leuk
TheRedMen +3808
zaterdag 9 februari 2019 om 21:39
Meest onderschatte speler van dit seizoen. Misschien wel de beste middenvelder dit seizoen in de PL.
Vind ik leuk
Smithsonian +45323
zaterdag 9 februari 2019 om 22:05
Chilli con carne.
Vind ik leuk
zaterdag 9 februari 2019 om 23:46
Utreg wint met handi cap
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws