Wijnaldum ondervond maagklachten: 'In de rust meteen naar het toilet gerend'

Wijnaldum ondervond maagklachten: 'In de rust meteen naar het toilet gerend'

Gepubliceerd: zaterdag 9 februari 2019 om 21:24za 09-02-2019 om 21:24

Georginio Wijnaldum kreeg na afloop van het met 3-0 gewonnen thuisduel met Bournemouth, waarin hij een prachtig doelpunt scoorde, de complimenten. Zelf blijft de middenvelder rustig onder alle lof die hem werd toegezwaaid.

Wijnaldum moest maandag nog geblesseerd toekijken toen Liverpool met 1-1 gelijkspeelde tegen West Ham United, maar werd door de technische staf klaargestoomd om wel te kunnen spelen tegen Bournemouth. Hij kreeg echter maag- en darmproblemen als bijwerkingen van de behandeling. "De trainer belde me en vroeg: 'Kan je spelen?' Ik zei: 'Ik denk van wel'", vertelt Wijnaldum aan het Algemeen Dagblad.

Wijnaldum werd vanwege zijn klachten in de afgelopen week gescheiden gehouden van zijn ploeggenoten bij Liverpool. "Bij het rustsignaal moest ik naar binnen rennen om het toilet op te zoeken", lacht de middenvelder van The Reds. "Het was wel zwaar, vrijdag heb ik niet eens getraind. Gelukkig hoefde ik vandaag niet de hele wedstrijd te spelen."

Na ruim een half uur spelen verdubbelde Wijnaldum met een prachtig doelpunt de marge voor Liverpool. Hij nam een diepe bal perfect aan en stiftte de bal daarna knap over de doelman. "Die zat er lekker in, ja. Mijn mooiste goal in Engeland."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws