Van Hanegem: 'Cocu ook goede kandidaat en maak Van Bronckhorst directeur'

Van Hanegem: 'Cocu ook goede kandidaat en maak Van Bronckhorst directeur'

Gepubliceerd: zaterdag 9 februari 2019 om 22:15za 09-02-2019 om 22:15

Willem van Hanegem en Johan Boskamp zien Sparta-trainer Henk Fraser als favoriet om Giovanni van Bronckhorst na dit seizoen op te volgen bij Feyenoord. Dat zeggen de clubiconen tegen RTV Rijnmond.

"Ik denk Henk ten Cate en Henk Fraser als trainers en ze moeten Van Bronckhorst mooi technisch directeur maken", komt Van Hanegem met een opvallende suggestie. Momenteel stippelt Martin van Geel het technische beleid uit in De Kuip. De Kromme ziet overigens nog een andere kanshebber voor de trainersvacature. "Phillip Cocu is ook een goede kandidaat."

Boskamp baalt vooral dat Dick Advocaat voor de eer heeft bedankt. "Ik was Dickie Advocaat-fan. Nu blijft er maar één over en dat is Henk Fraser. Ik snap het negativisme rond Advocaat niet. Je valt nu terug op Sparta en die vijf wedstrijden die hij verliest met FC Utrecht. Dat is natuurlijk quatch."

"Ik wil het netjes zeggen, maar het is belachelijk", vervolgt Boskamp. "Je kunt ook zeggen: hij is van de derde laagste plaats opgeklommen naar plaats vijf."

Poll

Is Fraser de ideale nieuwe trainer voor Feyenoord?

(4511 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws