'Het was geen misverstand met Frenkie, het was een slechte pass van mij'

'Het was geen misverstand met Frenkie, het was een slechte pass van mij'

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 08:43zo 10-02-2019 om 08:43

André Onana wil nog niet van een crisis spreken bij Ajax na de 1-0 nederlaag tegen Heracles Almelo. De Kameroense doelman stond met een fout aan de basis van de enige treffer in het Polman Stadion.

"Ik wilde Frenkie de Jong aanspelen, maar de pass was verkeerd. Dat is mijn fout, maar dat is voetbal", laat Onana weten aan de NOS. "Soms maak je de juiste beslissing, soms niet. Het was geen misverstand met hem, het was een slechte pass en er kwam wat pech bij kijken."

Voor Ajax betekende het al het derde puntenverlies in vier duels. "Het team werkt hard, maar het was natuurlijk niet onze beste dag. Het is voor het hele team geen eenvoudige fase", stelt Onana, die beseft dat de landstitel uit zicht dreigt te raken. Als PSV zondag wint bij FC Utrecht, is het verschil met de koploper acht punten.

"We gaan vechten, alles geven en dan zullen we het zien. We hebben geen vertrouwen verloren, al is het lastig om te verliezen", stelt de doelman, die geloof houdt in een goed resultaat tegen Real Madrid. "Niemand dacht dat wij vandaag zouden verliezen, alles is mogelijk."

Poll

Is de titelrace nu gelopen in de Eredivisie?

(13184 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws