'Zaakwaarnemer Raiola kan De Ligt toptransfer naar de Premier League kosten'

'Zaakwaarnemer Raiola kan De Ligt toptransfer naar de Premier League kosten'

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 09:42zo 10-02-2019 om 09:42

Matthijs de Ligt mag zich in de belangstelling verheugen van alle grootmachten uit de Premier League. De top-zes van Engeland is echter beducht voor zaakwaarnemer Mino Raiola en is daardoor terughoudend om zich in de strijd om de Ajax-aanvoerder te mengen.

Dat meldt The Daily Mirror. Volgens de boulevardkrant is De Ligt bekeken door Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham Hotspur en Arsenal. Met name The Citizens zijn geïnteresseerd, maar tot dusver maakten alleen Juventus en Paris Saint-Germain hun interesse officieel kenbaar bij Ajax.

Dat heeft alles te maken met Raiola, schrijft The Mirror. De Engelse topclubs bewaren allemaal slechte herinneringen aan de Nederlandse zaakwaarnemer en zijn niet happig om met hem om tafel te gaan. Het zou De Ligt, wiens transfersom op zo'n 65 miljoen euro wordt geschat, zelfs een transfer naar de Premier League kunnen kosten.

Eerder noemde Mundo Deportivo Raiola al als stoorzender in een mogelijke deal met FC Barcelona. Na Frenkie de Jong aast de Spaanse kampioen ook op De Ligt, maar Raiola brengt de verdediger naar verluidt liever bij een andere club onder.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws