LIVE-discussie: Fortuna-defensie weer op de schop, Excelsior met één wijziging

LIVE-discussie: Fortuna-defensie weer op de schop, Excelsior met één wijziging

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 11:26zo 10-02-2019 om 11:26

Excelsior hoopt het goede gevoel dat het opdeed in de met 2-1 gewonnen stadsderby tegen Feyenoord door te trekken in Limburg, waar het concurrent Fortuna treft. Beide ploegen zijn gebaat bij een zege en kunnen met een nederlaag in degradatiezorgen terechtkomen.

De Limburgers moeten puzzelen door de volle ziekenboeg. Vooral achterin heeft Fortuna de nodige problemen en daardoor speelt middenvelder José Rodriguez net als vorige week centraal in de defensie. Naast hem maakt Ruben Ramirez zijn basisdebuut voor de Limburgers. De Venezolaan werd in de zomer overgenomen van Atlético Venezuela.

Ten opzichte van de spelers die vorige week met 2-1 van Feyenoord wonnen keert alleen Jeffry Fortes terug in de basisopstelling bij Excelsior. Siebe Horemans zit daardoor weer op de bank. Robin van der Meer, die vorige week matchwinner werd voor de Rotterdammers, moet ook weer genoegen nemen met een reserverol.

Fortuna Sittard: Koselev; Ciranni, Rodriguez, Ramirez, Ospitalieri; Smeets, Diemers, Balic; Semedo, Novakovich, Lamprou.

Excelsior: Damen; Fortes, Oude Kotte, Mattheij, Burnet; Koolwijk, Schouten, Messaoud; Edwards, El Hamdaoui, Bruins.

Poll

Wat gaat het worden?

(148 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws