'Als Ajax voor onze reservekeeper de helft van het Frenkie-geld wil betalen...'

'Als Ajax voor onze reservekeeper de helft van het Frenkie-geld wil betalen...'

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 15:25zo 10-02-2019 om 15:25

AZ heeft geen mot met Ajax. Dat stelt Robert Eenhoorn, algemeen directeur van de Alkmaarse club. Wel is het zo dat AZ in principe geen spelers meer verkoopt aan Ajax.

Eenhoorn kreeg bij De Tafel van Kees de vraag of AZ de afgelopen tijd 'een beetje mot' heeft gehad met Ajax. "Nee, ik zou het niet weten", reageerde de AZ-directeur. "Ik heb geen contact gehad met Ajax en Max (Huiberts, red.) ook niet volgens mij."

Hans Kraay oppert vervolgens dat Ajax aan de komst van Calvin Stengs denkt. Eenhoorn: "Volgens mij is de essentie van topsport dat je wilt winnen van goede ploegen. Dan moeten we niet onze beste speler, of één van de betere spelers, daarnaartoe laten gaan."

"Maar zeg nooit nooit", vervolgde Eenhoorn, die vervolgens met een voorbeeld komt. "Als ze voor de reservekeeper de helft van Frenkie de Jongs transfersom (86 miljoen euro, red.) willen betalen, dan ga je natuurlijk wel aan tafel zitten. Hoeveel we willen hebben voor Stengs? Geen idee. Ik heb hem horen zeggen dat hij voorlopig niet weg wil, dus waarom zou ik daar een antwoord op geven?"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws