Van Bommel ziet Ajax opnieuw stuntelen: Dit kun je niet ontkennen

Van Bommel ziet Ajax opnieuw stuntelen: "Dit kun je niet ontkennen"

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 16:44zo 10-02-2019 om 16:44

Mark van Bommel heeft zaterdagavond gezien hoe Ajax ten onder ging bij Heracles Almelo (1-0). Reden voor een feestje is het niet, benadrukt de PSV-trainer.

"Ik heb gedeeltelijk naar Ajax gekeken", reageert Van Bommel bij FOX Sports. "We praten natuurlijk altijd over onszelf, maar je moet niet ontkennen dat je gewoon ziet dat de concurrent drie punten laat liggen. Dat wil trouwens niet zeggen dat wij zomaar drie punten uitlopen, want die garantie is er absoluut niet."

Een flesje wijn heeft Van Bommel niet opengetrokken. "Ik drink bijna niet", aldus de PSV-trainer, die zich op de vlakte houdt over het gebrek aan een 'Plan B' bij Ajax. "Ik weet niet wat Ajax afspreekt en wat ze normaal doen, maar wij kunnen variëren. Als je vastgezet wordt, dan kunnen wij met Luuk (de Jong, red.) zeker de lange bal spelen."

PSV begint zondag met twijfelgevallen Steven Bergwijn en Hirving Lozano aan de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Van Bommel: "Als ze enigszins fit zijn, spelen ze. Beiden willen heel graag."

Poll

Hoe eindigt FC Utrecht - PSV?

(2019 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws