Weer afvaller bij Real Madrid richting Ajax-uit: Isco haakt af vanwege 'stress'

Weer afvaller bij Real Madrid richting Ajax-uit: Isco haakt af vanwege 'stress'

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 17:48zo 10-02-2019 om 17:48

De ziekenboeg van Real Madrid loopt in de aanloop naar de Champions League-kraker tegen Ajax langzaam maar zeker vol. Isco reist in elk geval niet af naar Amsterdam.

Isco kampt met rug- en nekproblemen en is voor onbepaalde tijd uit de roulatie, zo bevestigt Real Madrid zondag. Volgens Marca worden de fysieke klachten van de 26-jarige stilist veroorzaakt door stress. Isco heeft onder trainer Santiago Solari geen basisplaats en uitte deze week zijn ongenoegen over die situatie. Hij miste zaterdag de derby tegen Atlético Madrid (1-3 zege) al.

De medische staf van Real Madrid heeft het druk, want Isco is niet de enige speler die zich heeft gemeld in de ziekenboeg. Toni Kroos hield een enkelblessure over aan een overtreding van Atlético-middenvelder Thomas Partey en ondergaat maandag aanvullend onderzoek. Hij raakte sinds december 2018 al twee keer eerder geblesseerd. Marcos Llorente en Jesús Vallejo zijn er sowieso niet bij tegen Ajax.

Ajax en Real Madrid trappen woensdag om 21.00 uur af in de Johan Cruijff Arena. Dinsdag 5 maart is de return in Spanje. Inzet is een ticket voor de kwartfinale van de Champions League.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws