Update: ook VI maakt melding van vertrek Mahi, spits gaat tekenen in Zürich

Update: ook VI maakt melding van vertrek Mahi, spits gaat tekenen in Zürich

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 20:52zo 10-02-2019 om 20:52

Mimoun Mahi staat voor een vertrek bij FC Groningen. FOX Sports meldt zondagmiddag dat de aanvaller van FC Groningen naar Zwitserland verkast. Daar is de transfermarkt nog enkele dagen open. 

FOX Sports weet niet naar wélke ploeg Mahi verkast. Wel is duidelijk dat de spits zondag tegen Vitesse afwezig was omdat hij bezig is met het afronden van een vertrek. Groningen wilde Mahi graag verkopen, omdat hij een aflopend contract heeft en aan het einde van het seizoen dus transfervrij kan vertrekken.

Naar verwachting wordt de overstap van Mahi naar zijn nieuwe werkgever zondag of maandag afgerond. In Zwitserland is de markt nog tot en met vrijdagavond geopend. 

Mahi (24) is sinds het seizoen 2014/15 actief in het hoge Noorden. Destijds werd de aanvaller overgenomen van Sparta. Eerder dit seizoen werd bekend dat Mahi zijn aflopende contract bij de club niet zou verlengen. Hij kon zich niet vinden in het aanbod dat Groningen hem had voorgelegd.

Update 20.52: Ook Voetbal International maakt melding van een vertrek van Mahi. De 24-jarige spits gaat zijn carrière vervolgen bij FC Zürich, de huidige nummer vier van de Zwitserse Super League. Hoeveel FC Groningen gaat ontvangen voor Mahi, is nog onduidelijk.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws