Vermeulen streept drie Feyenoord-namen weg: 'Misschien weer poging bij Advocaat'

Vermeulen streept drie Feyenoord-namen weg: 'Misschien weer poging bij Advocaat'

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 23:20zo 10-02-2019 om 23:20

Laatste update: zondag 10 februari 2019 om 23:51zo 10-02-2019 om 23:51

Louis van Gaal, Phillip Cocu en Henk Fraser worden niet de nieuwe trainer van Feyenoord, stelt Arno Vermeulen. De drie namen doken gereld op in de media nadat Giovanni van Bronckhorst zijn vertrek aankondigde, maar zijn volgens de chef sport van de NOS op dit moment geen optie.

Van Gaal was wel degelijk een optie bij de Rotterdammers, laat Vermeulen weten bij Studio Voetbal. De oud-bondscoach kent technisch directeur Martin van Geel nog van zijn tijd bij AZ en zijn vrouw Truus is van origine een Feyenoord-fan. "Hij heeft gisteren (zaterdag, red.) laten weten dat hij niet benaderd is, dus dat is nu wel van de baan. Maar het was wel een serieuze mogelijkheid."

Cocu zit zonder club na zijn ontslag bij Fenerbahçe, maar hoeft niet op een telefoontje vanuit Rotterdam-Zuid te rekenen. "Het is zeker dat ze die niet gaan vragen, omdat ze hem niet zien zitten als trainer van Feyenoord op dit moment." Sparta-trainer Henk Fraser 'wordt het ook zeker niet'. "Die is ontslagen door Stanley Brard, die nu weer in het zadel is als hoofd jeugdopleidingen."

Vermeulen acht het zelfs niet onwaarschijnlijk dat Feyenoord nóg een keer bij Advocaat uitkomt. "Ze sluiten niet uit dat er nog een tweede poging komt. Nu moeten ze verder omdat hij heeft gezegd geen tweede gesprek te willen. Feyenoord gaat nu naar andere opties kijken, maar ze vlakken hem niet helemaal uit. We hebben gekkere dingen meegemaakt met Advocaat: eerst bondscoach van België en daarna toch niet."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws