Beenhakker over 'wispelturig' Ajax: Dan denk ik: het is zonde van de reiskosten

Beenhakker over 'wispelturig' Ajax: "Dan denk ik: het is zonde van de reiskosten"

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 12:48ma 11-02-2019 om 12:48

Op basis van het uitduel met Heracles Almelo van zaterdagavond (1-0 verlies) denkt Leo Beenhakker dat Ajax aanstaande woensdag kansloos is tegen Real Madrid. De voormalig trainer van beide grootmachten zegt dat in gesprek met het Algemeen Dagblad. 

"Als ik het de afgelopen weekeinde zie, denk ik: het is zonde van de reiskosten. Maar de eerste helft van het seizoen vond ik het fantastisch wat Ajax liet zien met die wedstrijden tegen Bayern enzo", aldus Don Leo

"De wispelturigheid is alleen zo groot. Dat zie je ook bij Feyenoord. Winnen van PSV en Ajax en verliezen van Excelsior. Er is geen touw aan vast te knopen. Het meest recente beeld zijn de wedstrijden Atlético - Real en Heracles - Ajax. Ik weet, het is niet met elkaar te vergelijken. Maar als je dat naast elkaar zet, dan is het hopen maar..."

Een voorkeur voor een van beide teams heeft Beenhakker niet. "Het is een dubbel gevoel. Ik gun Ajax het beste, maar Real ook. Met alle clubs waar ik heb gewerkt, heb ik een band. Laat het maar gewoon gebeuren. Ik kan dus niet verliezen? Da's een goeie, die ga ik meteen opschrijven. Wat er ook gebeurt, ik ben altijd de winnaar."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat wordt woensdag de uitslag?

(19258 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws