'Slutsky voert crisisoverleg met Vitesse-eigenaar, marginale rol voor Sturing'

'Slutsky voert crisisoverleg met Vitesse-eigenaar, marginale rol voor Sturing'

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 14:32ma 11-02-2019 om 14:32

Het rommelt binnen Vitesse. Maandag heeft de raad van commissarissen van de Arnhemse club met trainer Leonid Slutsky en technisch directeur Marc van Hintum gesproken over de sportieve malaise.

Dat meldt Omroep Gelderland. Ondanks de vijfde plaats in de Eredivisie, draait het voor geen meter bij Vitesse. Zondag gingen de Arnhemmers in de blessuretijd weer onderuit tegen FC Groningen (2-1). Slutsky moest zich 'the day after' verantwoorden bij eigenaar Valery Oyf en commissaris Yevgeny Merkel. Er zijn geen concrete signalen dat de Russische trainer moet vrezen voor zijn baan.

In de technische staf van Vitesse zou het ook niet lekker zitten. Edward Sturing, die de ontslagen Henk Fraser vorig seizoen met veel succes verving, wordt volgens Omroep Gelderland nauwelijks betrokken bij de tactische besprekingen. De assistent-trainer zou nog maar een 'zeer bescheiden' rol spelen. Ook veel spelers voelen zich naar verluidt niet prettig in de huidige speelwijze, waarin Slutsky kiest voor een controlerende middenvelder.

Lees ook: 'Crisissfeer in Arnhem: directie en eigenaren Vitesse in gesprek met Slutsky'

Poll

Haalt Slutsky het einde van het seizoen in Arnhem?

(4831 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws