'Barça is akkoord en moet 'Frenkie de Jong-achtig' bedrag betalen voor Serviër'

'Barça is akkoord en moet 'Frenkie de Jong-achtig' bedrag betalen voor Serviër'

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 16:07ma 11-02-2019 om 16:07

Laatste update: maandag 11 februari 2019 om 16:20ma 11-02-2019 om 16:20

Volgens de Frankfurter Allgemeine Zeiting is de volgende megatransfer van FC Barcelona in de maak. De Spaanse grootmacht zou met het management van Luka Jovic een akkoord hebben bereikt over een meerjarig contract. 

Jovic (21) wordt sinds de zomer van 2017 door Eintracht Frankfurt gehuurd van Benfica. Bij de club van Jetro Willems en Jonathan de Guzman doet de Servische spits het uitstekend: vorig seizoen was Jovic goed voor 9 treffers, deze jaargang staat de teller al op 19 goals in 27 officiële duels. 

Frankfurt heeft een optie tot koop bedongen bij Benfica en kan Jovic mogelijk direct met grote winst doorverkopen aan Barça. FAZ weet namelijk dat de kampioen van Spanje concrete interesse heeft; Barcelona zou met het management van Jovic zelfs al akkoord zijn over een contract. Als Frankfurt de optie tot koop licht in Portugal, en dat is aannemelijk, moet Barça met de Duitsers onderhandelen over een transfersom.

Verwacht wordt dat Frankfurt een 'Frenkie de Jong-achtig' bedrag verlangt voor Jovic, stelt FAZ. Afgelopen maand betaalde Barcelona 75 ruim miljoen euro aan Ajax voor de Oranje-international. De Jong meldt zich na afloop van dit seizoen bij zijn nieuwe club. 

Poll

Goede versterking voor Barça?

(2414 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws