'Ze zeiden dat ze salaris in wilden leveren om weer met Stam te kunnen werken'

'Ze zeiden dat ze salaris in wilden leveren om weer met Stam te kunnen werken'

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 17:30ma 11-02-2019 om 17:30

Laatste update: maandag 11 februari 2019 om 17:32ma 11-02-2019 om 17:32

In Engeland wordt nog altijd lovend gesproken over trainer Jaap Stam. Volgens Pelle Clement, die vorige maand terugkeerde naar Nederland, gaven spelers zelfs aan bereid te zijn salaris in te leveren om weer onder de huidige trainer van PEC Zwolle te kunnen werken.

Clement vertelt dat in de podcast De Derde Helft, die sinds maandag te beluisteren is. "De verdedigers met wie ik in Engeland heb gespeeld, zijn nog steeds laaiend enthousiast over hem", aldus de 22-jarige middenvelder. "Die zeggen dat ze ontzettend veel van hem geleerd hebben. Toen ik van Engeland weer terugging naar Zowlle, zeiden ze: Oh, ga je weer met Stam werken? Ik zou wel salaris in willen leveren om weer met hem te werken."

De van Reading overgekomen middenvelder stelt zelfs geprobeerd te hebben een aantal spelers te verleiden tot een overstap naar Zwolle. "Maar ik denk dat als ze echt opeens die salary cut krijgen, ze snel weer omdraaien, haha. Maar het geeft wel aan wat hij ook individueel, vooral aan zijn verdedigers, mee kan geven."

Beluister hier op Apple Podcast
Beluister hier op Spotify

Beluister op Soundcloud

De afleveringen zijn op alle podcastplatformen te horen!

In De Derde Helft-podcast delen Titus, cultheld Koen 'Snijboon' en de broers Gijs en Tim hun eigen kijk op de Eredivisie en Champions League. Heel serieus nemen ze zichzelf niet. Met hun snelle rubriekjes, slappe grappen en krankzinnige feiten brengen ze de romantiek van de vaderlandse voetbalcompetitie naar je oorschelp. Borrelpraat deluxe. Luister nu de nieuwste aflevering!

Poll

Denk jij dat Jaap Stam PEC zal behoeden voor degradatie?

(7377 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws