Beenhakker 'vindt het wel goed' en slaat Ajax-aanbod af: Blijf thuis

Beenhakker 'vindt het wel goed' en slaat Ajax-aanbod af: "Blijf thuis"

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 17:43ma 11-02-2019 om 17:43

Laatste update: maandag 11 februari 2019 om 17:57ma 11-02-2019 om 17:57

Leo Beenhakker laat de Champions League-ontmoeting tussen Ajax en Real Madrid aan zich voorbij gaan. De voormalig trainer van de twee clubs vertelt dat maandag in gesprek met het Algemeen Dagblad. Een uitnodiging om de clash van aanstaande woensdag bij te wonen, sloeg Beenhakker af. 

"Ik blijf lekker thuis. Ik ga wel op het bankje kijken. Ik ben drie keer de wereld rond geweest, ik vind het wel goed", aldus Don LeoIn een uitgebreide voorbeschouwing op de wedstrijd heeft hij geen trek. "Hier zit een tevreden gepensioneerde. Als ik Heracles – Ajax zie, dan weet ik niet wat ik daar mee aan moet. Ja natuurlijk heb ik die wedstrijd bekeken. Ik heb de beste plek van iedereen. Ik zit keurig op de bank."

"Ik ben supporter van voetbal. Ik zit niet meer als een trainer met een blocnootje op de bank. Ik laat het gebeuren, ik beleef het. Ik heb zaterdag ook genoten van de wedstrijd van Real tegen Atlético. Er zijn genoeg anderen die het allemaal geweldig weten te analyseren. Die weten het zo goed dat ik soms denk: ga het lekker zelf doen. Nee hoor, laat mij met rust."

Lees ook: Beenhakker over 'wispelturig' Ajax: "Dan denk ik: het is zonde van de reiskosten"

Poll

Wat wordt woensdag de uitslag?

(19222 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws