Newcastle blijft in degradatiezorgen na late domper, Alaves doet goede zaken

Newcastle blijft in degradatiezorgen na late domper, Alaves doet goede zaken

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 23:13ma 11-02-2019 om 23:13

Newcastle United is diep in blessuretijd tegen een domper aangelopen. De ploeg van Rafael Benitez leek afstand te gaan nemen van de degradatiezone, maar door een late tegengoal van Wolverhampton houden The Magpies slechts één punt over aan de wedstrijd.

Newcastle niet uit de zorgen
Newcastle United blijft in degradatiezorgen in de Premier League. The Magpies leken af te stevenen op drie hele belangrijke punten in het uitduel bij Wolverhampton Wanderers na een treffer van Isaac Hayden, maar een kopgoal in de 'dying seconds' van Wolves-verdediger Willy Boly gooide roet in het eten. Met het ene punt schiet de ploeg van trainer Rafael Benitez weinig op, want de voorsprong op de achttiende plaats van Southampton is nu geen drie punten, maar slechts één.

Alaves blijft indruk maken
Deportivo Alaves is nog altijd serieus in de race om Europees voetbal in de Primera Division. Dankzij een 2-0 thuiszege op Levante neemt de ploeg uit het noorden van Spanje de zesde plaats in handen. Deze plek geeft aan het einde van dit seizoen recht op Europa League-voetbal. In de eerste helft opende Victor Laguardia de score namens Alaves, waarna middenvelder Jony diep in blessuretijd de wedstrijd besliste.

Plaats een reactie

Pancev +1411
maandag 11 februari 2019 om 23:18
Toen Jordi Cruijff bij Alavés speelde verrasten ze vriend en vijand ook al eens door zelfs de UEFA Cup finale te halen. Dat elftal was een zeer sterke ploeg.
Vind ik leuk
maandag 11 februari 2019 om 23:20
Zoo waanzinnig lekker (bijna net zo lekker als een stevige wip met je knappe buurvrouw) om in de laatste seconden te scoren.
Vind ik leuk
Tommieman +8096
maandag 11 februari 2019 om 23:24
Thanks VP ! 👍
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws