Seedorf 'had zomers contact': 'Ik zou de aanbieding zeker geaccepteerd hebben'

Seedorf 'had zomers contact': 'Ik zou de aanbieding zeker geaccepteerd hebben'

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 23:23ma 11-02-2019 om 23:23

Clarence Seedorf denkt dat het bij Ajax niet aan motivatie zal ontbreken als ze tegen Real Madrid spelen. De voormalige middenvelder van zowel de Amsterdammers als De Koninklijke wil duidelijk maken dat Ajax meer is dan alleen Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt.

Bij het Spaanse publiek zijn alleen De Jong en De Ligt bekende namen, maar Seedorf vindt dat niet terecht. "Ziyech, Dolberg, Tadic en Huntelaar zijn ook belangrijk", vertelt Seedorf in een uitgebreid interview met Marca. "Real Madrid gaat een team tegenkomen dat al lang niet meer in de knock-outfase van de Champions League heeft gespeeld. Ajax gelooft dat ze kunnen winnen en omdat Real de beker zo vaak heeft gewonnen zal het ze zeker niet aan motivatie ontbreken."

De huidige bondscoach van Kameroen werd in de zomer nog gelinkt aan Real Madrid. "Ik beschouw Madrid als mijn thuis. Als ik eerlijk moet zijn, ik zou de aanbieding geaccepteerd hebben. Er waren contacten maar ze beslisten uiteindelijk anders. Ik ben jong, dus ik hoop nog terug te kunnen keren in de toekomst. Het zou voor mij hetzelfde zijn als thuiskomen."

Poll

Hoe eindigt de eerste ontmoeting tussen Ajax en Real Madrid?

(5145 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws