Van Real Madrid naar Fortuna: 'Kon het niet geloven dat Mourinho me bij zich riep'

Van Real Madrid naar Fortuna: 'Kon het niet geloven dat Mourinho me bij zich riep'

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 07:34di 12-02-2019 om 07:34

De aanstaande Champions League-clash tussen Ajax en Real Madrid brengt speciale herinneringen naar boven bij Fortuna Sittard-middenvelder José Rodriguez. De nu 24-jarige Spanjaard mocht op 4 december 2012 invallen tegen de Amsterdammers en kroonde zich tot jongste Champions League-debutant aller tijden van De Koninklijke.

Rodriguez spreekt tegenover de NOS van 'het belangrijkste moment van zijn leven'. "Alle spelers dromen ervan om in zo'n grote competitie mee te doen. Ik kon het niet geloven dat José Mourinho (destijds de trainer in Estadio Santiago Bernabeu, red.) mij bij zich riep. Ik was pas zeventien en ik kon het niet geloven dat hij het tegen mij had."

De gewezen jeugdinternational van Spanje denkt niet dat Ajax veel kans maakt in het tweeluik. "De Champions League is het toernooi van Real Madrid", doelt Rodriguez op de drie opeenvolgende eindzeges van de laatste jaren. "De laatste vier jaar begonnen ze slecht aan het seizoen, maar vanaf februari worden ze steeds sterker."

Ajax en Real Madrid trappen woensdagavond om 21.00 uur af in de Johan Cruijff Arena. de return in de Spaanse hoofdstad is op dinsdag 5 maart.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Maakt Ajax kans tegen Real Madrid?

(4664 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws