Kramer: 'Van minuut 48 tot 95 warmgelopen. Maar ik snap dat je geen spits brengt'

Kramer: 'Van minuut 48 tot 95 warmgelopen. Maar ik snap dat je geen spits brengt'

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 07:49di 12-02-2019 om 07:49

Laatste update: dinsdag 12 februari 2019 om 07:57di 12-02-2019 om 07:57

Michiel Kramer beleefde een valse start in het shirt van FC Utrecht. De van Maccabi Haifa overgekomen spits bleef tegen Willem II negentig minuten lang op de bank en liep tegen PEC Zwolle drie kwartier voor niets warm, maar toont zich begripvol.

"In Zwolle heb ik van de 48ste tot en met de 95ste minuut warmgelopen zonder erin te komen. Als me dat vier jaar geleden was gebeurd, was ik waarschijnlijk boos geworden", vertelt de geboren Rotterdammer aan De Telegraaf. Kramer zag ploeggenoot Urby Emanuelson echter een rode kaart krijgen en begrijpt dat trainer Dick Advocaat niet te veel risico's wilde nemen. "Nu snap ik wel dat je geen spits inbrengt als je met tien man komt te staan."

Zondagmiddag kon Kramer alsnog zijn FC Utrecht-debuut maken: na een tumultueuze middag in de Galgenwaard stond er een 2-2 stand op het bord en klaagden beide teams over een niet gegeven penalty. "Natuurlijk kun je boos en teleurgesteld zijn over het moment van de niet gekregen penalty, maar een punt tegen PSV is wel iets waar we mee verder kunnen", vindt de dertigjarige aanvalsleider. "Ik heb veel gelopen, maar dat is niet erg. Dat was nodig om een resultaat te halen. Dan ben ik niet te beroerd om extra meters te lopen."

Poll

Is Kramer een versterking voor FC Utrecht?

(3190 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws