PEC-middenvelder heeft 'unfinished business' bij Ajax: 'Niet af kunnen maken'

PEC-middenvelder heeft 'unfinished business' bij Ajax: 'Niet af kunnen maken'

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 10:00di 12-02-2019 om 10:00

Pelle Clement heeft het gevoel dat hij nog niet klaar is bij Ajax. De middenvelder van PEC Zwolle speelde uiteindelijk vier wedstrijden in de hoofdmacht, maar vertrok in 2017 naar Engeland.

Bij Clement leeft dan ook het idee dat hij bij Ajax 'unfinished business' heeft. "Ja, voor mijn gevoel wel. Ik vind dat ook wel een mooi streven voor mezelf", aldus Clement. "Het voelt niet echt zo, want ik ben helemaal niet met boze gevoelens weggegaan. (...) Maar ik heb toen met mijn verstand de keuze gemaakt om naar Engeland te gaan, ook wetende dat die kans misschien niet zo vaak meer voorbij zou komen. Daarom ben ik daar uiteindelijk weggegaan."

Clement vind niet dat zijn avontuur bij Ajax volledig is mislukt. "Ik heb er met ontzettend veel plezier gespeeld elf jaar lang. Helemaal honderd procent gelukt is het niet, want daarvoor moet je langere tijd in Ajax 1 spelen. Aan de andere kant heb ik wel vier wedstrijden in Ajax 1 gespeeld. In dat opzicht heb ik het wel gehaald. Maar voor mijn gevoel heb ik het niet helemaal af kunnen maken."

Beluister hier op Apple Podcast
Beluister hier op Spotify

Beluister op Soundcloud

De afleveringen zijn op alle podcastplatformen te horen!

In De Derde Helft-podcast delen Titus, cultheld Koen 'Snijboon' en de broers Gijs en Tim hun eigen kijk op de Eredivisie en Champions League. Heel serieus nemen ze zichzelf niet. Met hun snelle rubriekjes, slappe grappen en krankzinnige feiten brengen ze de romantiek van de vaderlandse voetbalcompetitie naar je oorschelp. Borrelpraat deluxe. Luister nu de nieuwste aflevering!

Poll

Heeft Clement de kwaliteiten om in de toekomst een vaste waarde in Ajax 1 te worden?

(472 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws